Timski dogodki na jadrnici

JOGA & JADRANJE
08.08.2018
Viška regata & Just PErfect Y.C.
Z ekipo Just Perfect Y. C. na Viško regato
05.09.2018

Timski dogodki in teambuildingi na jadrnici

Edinstvena priložnost za sprostitev, povezovanje in razvijanje timskega dela vaših zaposlenih!

Potrebujejo vaši zaposleni sprostitev, novo energijo, čas za povezovanje in druženje ter priložnost za osebno rast? Omogočite jim tematski oddih na jadrnici, ki je pripravljen glede na vaše cilje, potrebe zaposlenih in vaše preference. Skladno z dosedanjimi potrebami podjetij smo pripravili 3 različne tematske pakete dogodkov za podjetja (teambuildingov) na jadrnicah, možni pa so seveda tudi drugačni paket

1.Oddih & sprostitev: POLNJENJE BATERIJ

Paket Polnjenje baterij je primeren za zaposlene, ki so pogosto v stresu in imajo zelo zahtevne naloge. Potrebujejo oddih, sprostitev v drugačnem okolju, kjer odmislijo službene zadolžitve in se v idiličnem okolju povežejo s sodelavci.

Paket Krepitev tima je namenjen zaposlenim in timom, ki želijo bolj povezati svoje člane in hkrati izboljšati njihovo medsebojno sodelovanje. Člani tima prevzemajo različne naloge, ki se med seboj povezujejo in dopolnjujejo.

3. Akcija & adrenalin: DVIG ENERGIJE

Umik v naravo je za zaposlene odlična priložnost za sprostitev. Izpostavljena tema in temu primerne dodane vsebine pa omogočajo, da zaposleni hkrati tudi raziskujejo in spoznavajo sebe in svoje sodelavce ter na prijazen, nevsiljiv način širijo meje svojega znanja. Pripravljeni paketi omogočajo različne nadgradnje vsebine s področji, ki so pomembna za vodstvo  (vrednote podjetja, različne teme ali novosti, ki jih vodstvo želi vpeljati,…), s čimer zbližujemo zaposlene z vizijo podjetja in hkrati krepimo tudi pripadnost zaposlenih podjetju.

Zakaj te dogodke izvajamo na jadrnicah?

Jadrnica ponuja edinstveno okolje, ki omogoča popoln odklop od delovne rutine in stresa, hkrati pa zahteva veliko povezovanja, druženja, sodelovanja in timskega dela. Timi so lahko uspešni in dosegajo odlične rezultate samo, če so dobro usklajeni in učinkoviti – in to je enako kot v poslovnem svetu potrebno tudi na jadrnici. Zato omogočite vašim zaposlenim, da znanje o timskem delu nadgradijo s pomočjo enega izmed najbolj timskih in adrenalinskih športov na svetu – jadranja.

Jadranje je šport, kjer razlika med dobrim in slabim sodelovanjem pomeni ogromno razliko med prvim in zadnjim mestom na regati, predvsem pa med sproščenim uživanjem in morečim trudom. Vrhunsko jadranje in dobri rezultati so namreč odvisni od vseh ključnih vidikov timskega dela. Za uspeh so potrebni izjemno sodelovanje med člani timadobra komunikacija, jasen skupen cilj, ustrezna delitev vlog, dobro poznavanje in razumevanje svojih zadolžitev. Odlična jadralska ekipa je visoko motivirana za doseganje uspehov, ima izdelano strategijo in dodelane taktike, ki jih s hitrimi odločitvami stalno prilagaja spremembam v okolju, hkrati pa je dobro organizirana in ima dovolj znanja, da se primerno odloča in ustrezno ravna v kritičnih situacijah. Še ena ključna lastnost dobrih jadralskih timov, ki jo danes pri poslovnih timih najpogosteje pogrešamo, je medsebojna pomoč med člani posadke.

Jadranje je tako povsem primerljivo poslovnemu okolju – učinkovitost in povezanost ekipe se hitro pozna pri končnem rezultatuEnako kot pri jadranju je učinkovitost poslovnega tima sicer manj opazna v optimalnih pogojih; pri hitrih spremembah in kriznih situacijah pa se zelo hitro pokaže, kateri timi znajo dobro sodelovati, se ne ustrašijo sprememb ter odreagirajo hitro, učinkovito ter organizirano.

Več info:
info@justperfect.si, + 386 41 975 246