Menjamo agregatno stanje: gremo se KEPAT! Datum: 19.12.2018

Regata Jabuka, Just Perfect Y.C., sailing
Prvi Just Perfect Y. C. off-shore challenge Datum: 8.11.2018
01.11.2018
Just Perfect Black & White New Year’s Party Datum: 22.12.2018
07.12.2018

Kepanje z Just Perfect y. C.

Just Perfect Y. C. vas v sodelovanju  z društvom Kepa vabi na tradicionalni
KEPA SKI OPENING 2018
Datum: 19.12-22.12.2018

Drage ljubiteljice in ljubitelji morja in vetra. Za vse tiste, ki ste zaljubljeni tudi v sneg in bele strmine, smo pripravili počitnice v novem agregatnem stanju.

Peljemo vas v čudovit SKIWORLD Ahrntal, ki se nahaja v dolini Tauferer na južnem Tirolskem in kjer je sneg 100% zagotovljen.

Poleg nepozabnega smučanja v dveh smučarskih središčih, vas čaka nora zabava v ritmih naših DJ-ejev, ki bodo poskrbeli, da bo vaš plesni korak odmeval do jutra. Seveda tudi tokrat nismo pozabili na bogat športni program, saj bomo pripravili tekmovanje v odbojki na snegu, zvečer pa vas čaka adrenalinski spust s sankami. Vmes pa seveda obvezno druženje na Après ski.

SKIWORLD Ahrntal tvorita dve smučarski središči, Speikboden in Klausberg, skupaj z manjšima smučiščema Rein in Taufers ter Weissenbach. Skiworld Ahrntal s svojimi čudovito pripravljenimi progami, različnih težavnostnih stopenj, prepriča še tako zahtevne smučarje. Za vsa smučišča velja ena smučarska vozovnica, ki vam tako omogoča, da uporabite več kot 74 kilometrov prog, medtem ko vas 21 sodobnih žičnic popelje od 950 do 2.510 metrov. Poleg modernih žičnic, lepo urejenih prog, ki so zasnežene z najmodernejšim umetnim zasneževalnim sistemom in udobnih smučarskih koč, se središče Klausberg lahko pohvali s popolnoma novo kabinsko žičnico »Panorama«, Spikeboden z razglednim stolpom na 2.400 metrih, Rein in Taufers pa z eno izmed najlepših tekaških prog v Alpah. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji turne smuke.

Poleg čudovitih smučišč SKIWORLD Ahrntal ponuja tudi mnogo drugih zimskih športov, kot so tek na smučeh, sprehodi s snežnimi čevlji, ledno plezanje, zimsko pohodništvo in še veliko več, kar zagotavlja veliko raznolikosti za vaše smučarske počitnice v dolini Tauferer Ahrntal na južnem Tirolskem.

Ob tem pa nikakor ne gre spregledati, da vas v SKIWORLD Ahrntal odpeljemo po zares nori ceni.

CENA KEPA SKI OPENING

Residence Klausberg app za 4 osebe 195 EUR
Residence Lofflerblick app za 4 osebe 210 EUR

Na voljo so še druge namestitve.

V ceno je vključeno:
3x nočitev v app + 3x smučarska karta
Organizacija dodatnega programa (zabavni in animacijski program)
Brezplačen test smuči
Obvezna doplačila: turističn taksa in končno čiščenje
Opcijsko: Nočno sankanje (doplačilo)

Sea U There!

Prijave in več info:

info@justperfect.si, 041 975 246