JOGA & JADRANJE

ZA 1. MAJ JADRAMO!
12.04.2018
JUST PERFECT Y. C. NA INTERNAUTICI!
15.05.2018

Joga in jadranje. Enkraten oddih na jadrnici z vadbo joge.

DATUM: 26. 5. – 2. 6. 2018    

Doživite lepote Jadranskih otokov na 7-dnevnem joga oddihu na jadrnici!

Pridružite se nam na eno-tedenskem joga umiku na jadrnici v terminu 26. 5. do 2. 6. 2018. Uživajte v tednu joge na krovu komfortne jadrnice v čarobnem Hrvaškem morju. Joga oddih organiziramo skupaj z joga studiom Sadhana, ki zagotavlja, da so z nami profesionalni in certificirani joga učiteljiTeden, namenjen vadbi joge, je odlična priložnost za izboljšanje vašega znanja joge. Če pa se z jogo srečujete prvič, pa je to odličen način za začetek vadbe.

Doživeti jogo na jadranju je prvinsko doživetje. Biti v globokem stiku z lastnim telesom, dihom in sproščenim umom med tem, ko vam veter boža obraz, ko se sonce potopi v morje in vas narava objame … to je nekaj, kar ne morete doživeti v joga studiu ali doma. Naša praksa joge bo celostna, usmerjena v raziskovanje telesa skozi gibalne vaje (asane), dihalne tehnike (pranajame) in vodeno sproščanje. Vadba  joge bo potekala dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Program bo unikaten in usmerjen v dva cilja:
– energijske vaje za aktivacijo telesa (jutranji ritual)
ter
regenerativne/sproščujoče vaje za umiritev (večerni ritual).
Program joge je primeren za začetnike in izkušene praktikante joge. S seboj prinesite jogijsko blazino ali drugo primerno podlago!

Med vadbami joge pa je čas za oddih, branje knjig, treking po otoških hribčkih, SUPanje, plavanja, sončenje, obiska obmorskih vasic in številne druge zanimive aktivnosti.  Imeli boste dovolj prostega časa za razmišljanje ali raziskovanje, samostojno ali v družbi svojih ali novih prijateljev. Prijavite se lahko sami, v dvoje, s prijatelji. Naše skupine so majhne in pritegnejo zabavne in zanimive ljudi z vsega sveta!

CENA IN POSEBNE UGODNOSTI:
Redna cena: 749 € / oseba

UGODNOSTI:
!!Zgodnje prijave (early bird): 689 € do 3. 5.2018
!! POSEBNA CENA za člane Joga studia Sadhana / Just Perfect: 649 € do 3. 5. 2018
!! POSEBEN – 15 % POPUST za 3 ali več udeležence, ki se prijavijo skupaj!

V ceno je vključeno:
*Profesionalni skiper z odličnim poznavanjem krajevne specifike
*7 nočitev na jadrnici v dvoposteljni kabini
* uporaba kuhinje na jadrnici
*Brezplačen wi-fi na jadrnici
*Posteljnina in brisače
*brezplačna uporaba SUPa
*Uradna majica jadralne ekipe Just Perfect Sailing Crew
*Jadranje s somišljeniki s celega sveta

V ceno ni vključeno:
*Prevoz
*Hrana in pijača. Poskrbeli bomo za zaloge v lokalnih supermarketih in občasno jedli v lokalnih restavracijah.
*Ustekleničena voda, napitki in alkoholne pijače
*Stroški privezov, turistične takse (približno 35 € skupno na jadrnico)
*Gorivo (približno do 35€ skupno na jadrnico)
*Jogijska blazina

Joga jadranje se izvaja na konfortnih jadrnicah. Spi se na jadrnicah v dvoposteljnih kabinah. Jadrnice imajo celotno infrastrukturo, ki je potrebna za popoln dopust – na vsaki jadrnici sta en ali dve WC / TUŠ enoti ter kuhinja s celotno opremo (posoda, krožniki, pribor). Obroke si pripravljate sami na jadrnici, po dogovoru pa lahko večerje organiziramo tudi v restavracijah. Nakup hrane in pijače se opravi pred izplutjem, med samim jadranjem pa  je tudi možen dostop do trgovin. Jadrnice sprejmejo od 6 do 12 ljudi.

VPRAŠANJA, PRIJAVE & PREDLOGI:
+ 386 41 975 246 Ana
info@justperfect.si
PRIJAVLJAM SE NA JOGA&JADRANJE!

O JOGA STUDIU SADHANA:
Joga studio Sadhana je eden najbolj priznanih ponudnikov joge v Sloveniji z več kot 15 letno tradicijo. Je  uveljavljeno ime na področju joge in jogo obravnavajo kot transformativno disciplino telesa in duha. Učitelji Sadhane zagovarjajo tradicijoprofesionalen in oseben pristop, programi pa potekajo v majhnih skupinah. Zaupa jim več tisoč strank, ki so se že udeležili njihovih tečajev, delavnic in seminarjev. Več informacij o joga studiu Sadhana: www.sadhana.si.

Ne znate jadrati?
Če ne znate jadrati, to ni težava. Na jadrnici bo z vami profesionalni skiper, ki bo zagotovil udobje in varnost. Pozna lokalne vode in njegova odgovornost je, da ve, kako upravljati jadrnico, poznati vreme in krajevne posebnosti.  Skiper ima informacije o tem, kaj si je najbolje ogledati v posameznem kraju. Skiper bo vaš najboljši prijatelj in bo z vami na jadrnici ves teden. Če pa  boste želeli,  se boste lahko naučili tudi osnovnih jadralskih veščin.

Okviren dnevni urnik
* vstajanje
* vadba joge: energijske vaje za aktivacijo telesa (jutranji ritual)
* zajtrk
* jadranje
* kosilo
* prosti čas oziroma aktivnosti po želji (plavanje, SUPanje, trekking,…)
* čaj
* jadranje
* vadba joge: regenerativne/sproščujoče vaje za umiritev (večerni ritual)
* večerja
* druženje, zabava ali čas zase…

Vsakodnevna vadba joge bo potekala v naravi, na plaži ali bližnjih pomolih in bo izboljšala stik s samim sabo, odpiranja telesa, povečanja telesne zmogljivosti, pa tudi umirjanja duha. Končna pot se priprav nekaj dni pred samim dogodkom saj je odvisna od vremena. Naši izkušeni kapitani pa tudi v slabem vremenu znajo poiskati najboljše in najbolj varne zalive in priveze.

Sea U There!