JOGA & JADRANJE

Joga jadranje  je odlična kombinacija za vse ljubitelje morja, sonca, valov in neokrnjene narave, ki želite svoj oddih izkoristiti tudi za vadbo joge. Lepote jadranskega morja – skrite plaže, neokrnjena narava, čudoviti samotni zalivi – bodo še polepšale vsakodnevne joga aktivnosti, ki se bodo izvajale zjutraj in zvečer, po potrebi pa tudi kdaj vmes. Teden na jadrnici, namenjen vadbi joge, je odlična priložnost za izboljšanje vašega znanja. Če se z jogo srečujete prvič, pa je to odličen način za začetek. Vadba joge je primerna za vse stopnje znanja, zato ste dobrodošli prav vsi!

Joga oddih organiziramo skupaj z joga studiom Sadhana, ki zagotavlja, da so z nami profesionalni in certificirani joga učiteljiTeden, namenjen vadbi joge, je odlična priložnost za izboljšanje vašega znanja joge. Če pa se z jogo srečujete prvič, pa je to odličen način za začetek vadbe. Doživeti jogo na jadranju je prvinsko doživetje. Biti v globokem stiku z lastnim telesom, dihom in sproščenim umom med tem, ko vam veter boža obraz, ko se sonce potopi v morje in vas narava objame … to je nekaj, kar ne morete doživeti v joga studiu ali doma. Naša praksa joge bo celostna, usmerjena v raziskovanje telesa skozi gibalne vaje (asane), dihalne tehnike (pranajame) in vodeno sproščanje. Vadba  joge  poteka dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer. Program joge je primeren za začetnike in izkušene praktikante joge.

Vsak dan bomo obiskali zaliv ali dva in se ob koncu dneva ustavili tam, kjer bomo prespali. Dneve lahko uživate v sproščanju na soncu, ob branju priljubljene knjige, raziskujete turkizne globine, obiščete številne starodavne ruševine ali slikovite vasice. Vedno lahko izkoristite priložnost in prespite na palubi, pod zvezdami. Ker so vetrovi običajno umirjeni in v tem predelu ni velikih valov, bomo potovali pretežno z motornim pogonom, zato so takšne počitnice primerne za vsakogar.

Joga jadranje se izvaja na konfortnih jadrnicah. Spi se na jadrnicah v dvoposteljnih kabinah. Jadrnice imajo celotno infrastrukturo, ki je potrebna za popoln dopust – na vsaki jadrnici sta en ali dve WC / TUŠ enoti ter kuhinja s celotno opremo (posoda, krožniki, pribor). Obroke si pripravljate sami na jadrnici, po dogovoru pa lahko večerje organiziramo tudi v restavracijah. Nakup hrane in pijače se opravi pred izplutjem, med samim jadranjem pa  je tudi možen dostop do trgovin.

O JOGA STUDIU SADHANA:
Joga studio Sadhana je eden najbolj priznanih ponudnikov joge v Sloveniji z več kot 15 letno tradicijo. Je  uveljavljeno ime na področju joge in jogo obravnavajo kot transformativno disciplino telesa in duha. Učitelji Sadhane zagovarjajo tradicijoprofesionalen in oseben pristop, programi pa potekajo v majhnih skupinah. Zaupa jim več tisoč strank, ki so se že udeležili njihovih tečajev, delavnic in seminarjev. Več informacij o joga studiu Sadhana: www.sadhana.si.

V sezoni 2018 bo razpisanih več terminov, pravkar se polni termin 26. 5. – 2. 6. 2018. Več informacij.

Več informacij ali prijava:

+386 41 975 246 (Ana)

+386 51 604 395 (Sandi)

info@justperfect.si

ŽELIM VEČ INFORMACIJ O DOGODKU!

Sea U There!