Jadranska jadralska Avantura – maj 2019

Joga & Jadranje. Termin 25. – 29. maj  2019
28.03.2019
jadranje, počitnice, najem jadrnice na Hrvaškem
Za brezskrbne jadralske počitnice  
15.06.2019
jadranje

Just Perfect Jadranska avantura Portorož / Split

Odpravite se z nami na jadralsko Jadransko avanturo od Splita do Portoroža ali od Portoroža do Splita. Jadralsko predznanje ni potrebno!

  • Split – Portorož / termin  11. – 15. 5. 2019 
  • Portorož – Split / termin 20. – 24. 5. 2019 

Kar nekajkrat ste že izrazili željo, da bi objadrali cel Jadran, zdaj imate priložnost, da greste z nami na edinstveno jadralsko doživetje – 5 dnevno jadranje po Jadranu. Poleg dobrega jadranja vam obljubljamo super družbo in kulinarično razvajanje, saj bomo vsak dan zaključili z večerjo v priznanih konobah. Za vse ljubitelja jadranja pa bomo poskrbeli tudi za pester jadralski program – od nočnega jadranja in navigacije do številnih jadralskih manevrov, kot so obrati z in v veter, privezi, sidranje…

Jadranska avantura bo potekala na jadrnici Jeanneau Sun Odyssey 440, dobitnici nagrade za najboljšo jadrnico v segmentu potovalnih jadrnic v  lanskem letu. Jadrnica je prostorna, elegantna in hitra. Ima 4 kabine, prostoren in svetel salon in ter udoben kokpit ter veliko dodatne površine za relaksacijo.  Avantura je primerna tako za izkušene jadralce kot za začetnike, saj bo priložnost tako za učenje jadranja kot za izpopolnjevanje vašega že osvojenega jadralskega znanja. Vabljeni pa ste tudi tisti, ki bi radi na jadrnici samo uživali, brez občutka, da od vas pričakujejo pomoč pri jadranju.

Odločna priložnost, da si z morja ogledate in doživite celotni severni in srednji jadran – od Istre, Kvarnerja, zanimivih otokov Mali Lošinj, Olib  ali Silba,  Dugega otoka in Kornatov, otočkov Kaprije, Žirje, Drvenik, Šolta (oz obratno v tem primeru).

Strošek: 290 € / oseba.

V to je že vključeno:

  • najem jadrnice
  • 4 nočitve v dvoposteljnih kabinah
  • profesionalni skiper
  • transit log (obvezno čiščenje barke, posteljnina, plin)
  • turistične takse
  • 2 x večerja v lokalni konobi
  • prevoz do Splita.

Dodatni stroški:
– gorivo,
– privezi
– hrana in pijača
– zavarovanje

Gremo?

Več info in prijava: ana.rozman@justperfect.si, 041 975 246.