JADRANJE in ZABAVA

Žurersko jadranje z ekipo Just Perfect Y.C.-ja

Luksuzne jadrnice, žurerski skipperji, veter v laseh, nora zabava, pikniki na plažah, raziskovanje skrivnih zalivov in koktajli na palubi!

To je prav gotovo eden od najboljših načinov za preživljanje tvojega poletja!

Jadranje na luksuznih jahtah, ogledovanje otokov, pikniki na plaži, restavracije ob morju, koktajli in snorklanje. Za en teden se pridruži množici mladih in na eni od naših osupljivih jaht odjadrajte med slikovite hrvaške otoke. Naj vam veter kuštra lase in sonce greje palubo, medtem ko boste skiperju pomagali jadrati po kristalno čistih vodah Jadranskega morja. Ti izleti so kot naročeni za skupine prijateljev, ki si želijo aktivnih poletnih počitnic, ali pa če potujete sami in v letu 2013 iščete zabavne jadralne počitnice med mladimi samskimi ljudmi. Žurersko jadranje Just Perfect je idealno za osebe  v starosti od 20 do malo čez 30 let, ki si želijo izbrane, a zabavne jadralne počitnice za tista “leta vmes”, ko niso ne premladi in ne prestari.

Vas mika, da bi z nami na palubi popili hladno pivo?

To je obvezen del poletnih jadralnih dogodkov z ekipo Just Perfect!

Udeležite se naših jadralnih počitnic po Hrvaškem.

Povzetek:

Država: Hrvaška Marina v Šibeniku ali Splitu

Nastanitev:4- in 5-kabinske jadrnice
Datumi: odhod vsak teden (od sobote do sobote)
Cena: 580 EUR na osebo
Brezplačna internetna povezava na krovu
Načrt poti: Šibenik ali Split – Brač – Šolta – Vis (Komiža) – Hvar – Šibenik ali Split
Jadralne izkušnje: niso potrebne, saj je na krovu iskušen skipper.
Turistična taksa: vključena
Prevoz do štartne marine: ni vključen.

Gre za skupinsko jadranje večih jadrnic, ki so lahko različne. Vse barke so elegantne, moderne in vrhunsko opremljene, kar omogoča, da posadka z barko lahkotno upravlja in krmari.

Kabine: 4/5 zakonskih postelj, max. 10 oseb na krovu!!!
WC/tuš: 4

Kaj lahko pričakuješ?

Skupinsko jadranje po kristalno čistem morju Hrvaške je naravnost fantastično! Vreme je čudovito in morje je toplo. Bistvo žurerskega jadranja z ekipo Just Perfect je uživanje v izvrstnem jadranju z družabnimi in podobno mislečimi ljudmi približno istih let. Vsi sopotniki bodo vaši vrstniki, stari od 21 do 39 let, ki jih zanimajo podobne stvari in ki si želijo aktivnih poletnih počitnic. Vsaka jahta bo imela svojega skiperja, vi boste morali samo občasno povleči kakšno vrv ali dve, potem pa si na palubi privoščiti osvežilno pijačo.

Med potjo bomo obiskali nekaj prekrasnih otokov in obalnih mest, lahko pa se bomo tudi zasidrali v različnih skritih zalivih in uživali v skakanju z jahte v osvežilno čisto vodo. Morda se bomo zasidrali in izmenjaje kuhali drug za drugega, lahko pa tudi povabite goste s sosednje jahte na karte in hladno pivo. Veliko bo priložnosti za obisk odličnih restavracij, kamor vas bo odpeljal vodja posadke Just Perfect.

Na otokih je trenutno nekaj najboljših lokalov in nočnih klubov v Evropi, zato sta obisk zabav na plaži in pokušanje koktajlov v mestu obvezna! Družabna scena je zares izbrana, brez cenenih najstniških središč, ki jih najdete drugod po Evropi – idealno!

Če imate radi tako aktivne kot sproščujoče poletne počitnice, ste pravi za naš izlet. Pridružite se nam na Žurerskem jadranju z ekipo Just Perfect Y.C.-ja.

• raziskovanje otokov ob čudoviti obali,
• zabave s koktajli,
• skupne večerje v lokalnih gostilnah in obalnih restavracijah,
• pikniki na plaži,
• snorklanje,
• obiskovanje skritih plaž,
• sidranje in kopanje v skritih zalivih,
• zabave na palubi,
• obisk popularnih klubov & barov (še posebej na otokih Hvar in Brač),
• raziskovanje skritih ribiških vasic in zgodovinskih mestec.
• Uživanje v najboljših poletnih počitnicah vseh časov!
• Najboljše skupinske jadralne počitnice, daleč na okoli!

 

Za več informacij smo dosegljivi na 051 604 395 oziroma mail info@justperfect.si.

Seveda pa lahko pošljete tudi povpraševanje preko naše spletne strani.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE