JADRALSKI DOGODKI

Ekipa Just Perfect Y. C. je specializirana za pripravo različnih jadralskih dogodkov, tako za poslovne kot privatne namene. Pri kreiranju in izvedbi dogodka upoštevamo vaše preference, cilje, omejitve ter razpoložljiva sredstva.

POSLOVNI DOGODKI

Za podjetja organiziramo personalizirane interne dogodke, kot so teambuildingi, interne regate, izleti. Prav tako vam lahko pripravimo različne jadralske prireditve ali izlete na ključ, namenjene vašim poslovnim partnerjem ali širši javnosti.

SPLOŠNI DOGODKI

Vsako leto organiziramo tudi serijo dogodkov za jadralske navdušence, jadralske začetnike in jadralske profesionalce – skratka za vse, ki imajo radi jadranje ali pa se z jadranjem šele seznanjajo. Nekaj dogodkov je že tradicionalnih, ki se izvajajo vsako leto, na primer na začetku in ob zaključku jadralske sezone, joga v kombinaciji z jadranjem, organizirane jadralske počitnice za družine z otroci, jadralski tečaji ali udeležba na regatah. Lahko pa vam pripravimo dogodek, v celoti namenjen vaši družini ali ekipi prijateljev. Spodaj je navedenih samo nekaj dogodkov, za več dogodkov pa nas kontaktirajte.

OTVORITEV SEZONE

JOGA in JADRANJE

DRUŽINSKO JADRANJE

ZAKLJUČEK SEZONE

UDELEŽBA NA REGATAH

Več informacij, prijave, predlogi, vprašanja:

051 604 395 – Sandi

info@justperfect.si

PRIJAVLJAM SE NA JADRALSKI DOGODEK!