DRUŽINSKO JADRANJE NA HRVAŠKEM

Družinsko jadranje na Hrvaškem je odlična izbira za družinske počitnice z majhnimi otroki, najstniki in seveda tudi za starše. Vsak družinski član si lahko izbere, ali želi imeti aktivno vlogo v jadranju, ali pa ne želi početi ničesar in se bo le sproščal na palubi, s knjigo v roki. V marini, pristanišču ali v bližini otokov, ko boste zasidrani v prelepih zlivih pa lahko aktivni člani družine raziščejo okolico na kopnem ali snorklajo okoli jadrnice, drugi pa si odpočijejo na palubi ali v lokalni taverni, s še eno knjigo v roki!

Za družine organiziramo zabavne poletne jadralske dogodke, ki so pravi užitek tako za otroke kot za starše. Otroci so navdušeni nad družbo in okoljem, ki ponuja stalno priložnost za igro in raziskovanje. Starši pa uživajo v dobri družbi in sproščenem vzdušju, saj je celoten program organiziran in voden, še vedno pa pušča dovolj svobode za želje, predloge. Predvsem pa seveda upoštevamo vremenske razmere, saj je varnost na prvem mestu!

Če pa vam ni do družbe in želite počitnice z družino organizirati in izpeljati  sami, si na spodnji povezavi lahko poiščete najprimernejše plovilo glede na vaše preference – jadrnico, katamaran ali motorni čoln. V primeru, da potrebujete skiperja ali posadko, nas pokličite za več informacij!

NAJEM / PONUDBA JADRNIC IN DRUGIH PLOVIL

Smo ena večjih agencij, ki ponuja različne vrste jadralskih počitnic in skozi leta smo se specializirali za družinska jadranja po hrvaških otokih. Ne rabite porabiti številnih ur za dopisovanje s ponudniki – pošljite nam sporočilo in mi vam bomo prikrojili počitnice, opravili vso koordinacijo namesto vas.

Pokličite nas, z veseljem se pogovorimo o vaših željah, da bodo vaše jadralske počitnice resnični užitek za celotno družino!

Več informacij ali prijava:

+386 51 604 395

 +386 31 389 999

info@justperfect.si

ŽELIM VEČ INFORMACIJ O DRUŽINSKEM JADRANJU!

Sea U There!